Sikkerhet

Våre hovedfokus er at fyrverkeriet skal gi deg som forbruker en god fyrverkeriopplevelse og være trygt og sikkert å bruke. Forbrukerens sikkerhet er et absolutt krav for oss, og derfor stiller vi også de strengeste krav til våre leverandører både i forhold til produksjon, men også i forhold til testing av fyrverkeriet. Gjennom 20 år som importør har vi opparbeidet oss lang erfaring og gode relasjoner med våre leverandører, og dette sikrer oss at får den aller beste kvalitet og at vi kun handler av godkjente produsenter i Kina. Produktene våre blir testet en rekke ganger både i Kina og i Norge før produktene blir sendt ut til våre forhandlere.  

Lover & Regler

Nyttige ressurser: » Forskrift om håndtering av eksplosjonsfarlig stoff » Forskrift om pyrotekniske artikler » Veiledning om håndtering av fyrverkeri  

Sertifisering av salg av fyrverkeri

Lenker for sertifisering av salg, import og bruk av fyrverkeri: » Gratis e-læringskurs for salgspersonell hos fyrverkeriforhandlere » Bestilling av nytt sertifikat Nyttige ressurser: » Skjema hos DSB » DSBs temaside om fyrverkeri og pyroteknikk » Søknadsskjema

Våre hovedfokus er at fyrverkeriet skal gi deg som forbruker en god fyrverkeriopplevelse og være trygt og sikkert å bruke.

Forbrukerens sikkerhet er et absolutt krav for oss, og derfor stiller vi også de strengeste krav til våre leverandører både i forhold til produksjon, men også i forhold til testing av fyrverkeriet.

Gjennom 20 år som importør har vi opparbeidet oss lang erfaring og gode relasjoner med våre leverandører, og dette sikrer oss at får den aller beste kvalitet og at vi kun handler av godkjente produsenter i Kina. Produktene våre blir testet en rekke ganger både i Kina og i Norge før produktene blir sendt ut til våre forhandlere.

 

Lover & Regler

Nyttige ressurser:
» Forskrift om håndtering av eksplosjonsfarlig stoff
» Forskrift om pyrotekniske artikler
» Veiledning om håndtering av fyrverkeri

 

Sertifisering av salg av fyrverkeri

Lenker for sertifisering av salg, import og bruk av fyrverkeri:

» Gratis e-læringskurs for salgspersonell hos fyrverkeriforhandlere
» Bestilling av nytt sertifikat

Nyttige ressurser:
» Skjema hos DSB
» DSBs temaside om fyrverkeri og pyroteknikk
» Søknadsskjema